dooz

"laat je niet kisten"

lees de disclaimer


Welkom bij dooz.
dooz is deze site.

dooz is een neo-constructivistische revolutie op internet, waar creatieve geesten de opportuniteit krijgen hun neo-constructivistische en zelfs dadaïstische kunstwerken te tonen aan het wereldpubliek. dooz bestaat reeds vele millenia, maar recentelijk ontdekten GJ en W de beweging, en sindsdien ontdekken steeds meer mensen de mogelijkheden en versaliteit van dooz.
GJ en W namen GJ's agenda onder handen en veranderden het van een detestabele, modernistische eenheidsworst in een dadaïstisch of volgens sommigen zelfs in een kubistisch meesterwerk. Het resultaat is voor iedereen vrijelijk te aanschouwen op de website van dooz. Laat alles goed op u inwerken, denk op dezelfde frequentie als GJ en W en ook u zult dooz worden.

Een andere kunstzinnige uitspatting van deze uitermate getalenteerde en begaafde personen is de Aars van de Dag verkiezing. De Aars van de Dag verkiezing is een maandelijkse verkiezing, en niet een dagelijkse, zoals de naam zou kunnen doen vermoeden.

Voor nóg meer neo-constructivistische kunst, kunt u zich wenden tot de verzameldooz. Hier kunt ook ú zich uiten en de kunstwerken van derden bekijken. De verzameldooz is zeer de moeite waard.

promoot dooz !

dooz is een immer groter groeiende groep mensen, die zich willen uiten in allerlei vormen van kunst. Echter, groot is nooit groot genoeg. dooz zet zich in om zo veel mogelijk mensen de opportuniteit geven dooz te ervaren en het gedachtengoed van dooz te proeven. Teneinde de bekendheid van dooz te vergroten is er recentelijk een serie dooz-posters ontwikkeld waarop de gewone burger wordt uitgenodigd dooz te bezoeken.

Het bestand posters.zip (80 kB) bevat maar veertien posters en twee lettertype-bestanden (Jokerman LET). Waarschijnlijk zult u eerst de lettertypen moeten installeren voordat u er gebruik van kan maken.

uitslag Aars van de Dag verkiezing

Stem nu mee met de Aars van de Dag verkiezing van deze maand!
Bekijk de resultaten.

De Aars van de Dag verkiezing van de maand december is door de twee van de kandidaten veranderd van een soort Tweede Divisie-competitie in een zinderende nek-aan-nekstrijd tussen de winnaar en de nummer twee. De goedheiligman Sinterklaas uit het Warme Zuiden bleek zoals zijn naam doet vermoeden goed en heilig, en daarom maakte hij geen schijn van kans tegen zijn tegenstanders. De Paashaas en de Kerstman streden tot het laatste moment om de eretitel Aars van de Dag en uiteindelijk wist de Paashaas met zijn tamelijk lange gehoororganen de titel te pakken.

Door deze uitslag is de Paashaas uitgeroepen tot winnaar van Aars van de Dag verkiezing van de december!

Nog even in een kristalhelder overzicht:

1. De Paashaas (52% - 14/27)
2. De Kerstman (44% - 12/27)
3. Sinterklaas (4% - 1/27)

meer gillende jolijt met dooz:

wat zegt het woordenboek over dooz? | alles over het Vrolijk Huppelende Meisje | de zwarte dooz
Prijzen die dooz in ontvangst heeft mogen nemen
maak dooz uw startpagina (IE5) | link naar dooz | klik hier als het u even allemaal te veel wordt.

het weer zónder Gerrit Hiemstra:
wat is de huidige temperatuur bij het meetstation De Bilt?

met dank aan Weather Underground

Uw advertentie hier?